Azzal, hogy belép a www.mateszalkaiszc.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A mateszalkaiszc.hu webszájton található tartalom a Mátészalkai Szakképzési Centrumnak szellemi tulajdona.

A Mátészalkai Szakképzési Centrum fenntart minden jogot, mely a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával vagy terjesztésével kapcsolatos.  A mátészalkai Mátészalkai Szakképzési Centrumhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. A Mátészalkai Szakképzési Centrumnak előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek (audió- vagy videóanyag, szöveg, fotó stb.) feldolgozása és értékesítése.

A mateszalkaiszc.hu oldalai teljes egészében (írások, fotók, hanganyagok, reklámok, hirdetések) szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, ezt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Ugyanígy a mateszalkaiszc.hu domainnév is szerzői jogi védelmet élvez. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Mátészalkai Szakképzési Centrumtól csak úgy lehet információkat átvenni, ha az átvevő nem módosítja az eredeti értesülést, és egyértelműen hivatkozik minden alkalommal a mateszalkaiszc.hu weblapra.

A Mátészalkai Szakképzési Centrum a pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.