Get Adobe Flash player

Akadálymentes verzió

Szakmák éjszakája 2019

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája?

Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk.

Most egy éjszaka alatt végigjárhatod a mátészalkai, nagykállói, nyírbátori szakképző iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt!

Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik!

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

Tájékoztató

A Szakmák Éjszakájának jelmondata: „próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!”

– ennek megfelelően a programjainkat különböző színnel jelöljük:

próbáld ki!: narancssárga színnel jelöljük az interaktív programokat, amelyekben a látogatók is részt vehetnek.

csináld meg!: zöld színnel jelöltük azokat a programokat, amikben a látogatók az adott szakmához tartozó tevékenységben is kipróbálhatják magukat.

ismerd meg!: kék színnel jelöljük az előadásokat és bemutatókat, amelyekben megismerhetik az adott szakma vagy iskola titkait.

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

Köszöntő

Kedves Fiatalok, Tisztelt Érdeklődők! 
Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk.  
Ezen az éjszakán nem csak megismerheted mindezt, hanem ki is próbálhatod magadat, hogyan állnál helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz! És ki tudja… Hátha egy nap Te leszel az, aki megosztja velünk sikereinek titkát. 

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

OM-azonosító:

203059

Levelezési cím:

MÁTÉSZALKAI SZAKKÉPZÉSI CENTRUM
4700 Mátészalka, Kölcsey utca 12.

Telefon:

(44) 452-434

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.