Get Adobe Flash player

Akadálymentes verzió

Szakmák éjszakája 2019

Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, miben különbözik ettől a Szakmák Éjszakája?

Sokban: mert mi nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet: a jövődet, lehetséges életutakat kínálunk.

Most egy éjszaka alatt végigjárhatod a mátészalkai, nagykállói, nyírbátori szakképző iskolákat, a velük együttműködő sikercégek máskor rejtett világát, feltárhatod a menő szakemberek titkait, megnézheted, melyik foglalkozás mit takar, játssz végig akár ezer pályát néhány óra alatt!

Lehet, hogy a jövőd itt, ezen az éjszakán kezdődik!

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

Tájékoztató

A Szakmák Éjszakájának jelmondata: „próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!”

– ennek megfelelően a programjainkat különböző színnel jelöljük:

próbáld ki!: narancssárga színnel jelöljük az interaktív programokat, amelyekben a látogatók is részt vehetnek.

csináld meg!: zöld színnel jelöltük azokat a programokat, amikben a látogatók az adott szakmához tartozó tevékenységben is kipróbálhatják magukat.

ismerd meg!: kék színnel jelöljük az előadásokat és bemutatókat, amelyekben megismerhetik az adott szakma vagy iskola titkait.

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

Köszöntő

Kedves Fiatalok, Tisztelt Érdeklődők! 
Kevés izgalmasabb dolog van, mint a felfedezés öröme, mindig újat keresni, mindig új dolgokat kipróbálni. A Szakmák Éjszakáján mi ezt az élményt kínáljuk: megmutatjuk azt a kevésbé látható világot, ami mellett a legtöbbször elmegyünk, azoknak az embereknek a munkáját, akik nélkül nem lenne teljes és működőképes világunk.  
Ezen az éjszakán nem csak megismerheted mindezt, hanem ki is próbálhatod magadat, hogyan állnál helyt az életükben. Egy éjszaka, amikor a programozótól a menedzserig minden lehetsz! És ki tudja… Hátha egy nap Te leszel az, aki megosztja velünk sikereinek titkát. 

(forrás: www.szakmakejszakaja.hu)

Tisztelt Érdeklődők!

2019. április 12-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a "Szakmák Éjszakája" országos rendezvénysorozat, amelynek a Mátészalkai Szakképzési Centrum 5 tagintézménye is aktív résztvevője.

Magas színvonalú szakmai és szabadidős programokkal várják tagintézményeink a különböző szakmák iránt érdeklődőket 18:00 és 22:00 között.

A programokról bővebb információkat kaphat a tagintézmények honlapjain vagy egyéb elérhetőségein.

Minden Érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Szakmák éjszakája országos rendezvénysorozatának ideje alatt a helyközi tömegközlekedési eszközök (vasút, busz) 50%-os kedvezménnyel vehető igénybe a rendezvényi helyszínek igazolásával, a következő módon: az odaútra meg kell vásárolni a teljes árú menetjegyet, a rendezvényen le kell bélyegeztetni az intézmény bélyegzőjével, valamint el kell kérni az erről szóló igazolást. Hazafelé a jegyellenőrnek a lebélyegzett jegyet és az igazolást kell felmutatni és ezzel a hazaút ingyenes!

 A Mátészalkai Szakképzési Centrum is csatlakozik a Szakmák éjszakája rendezvénysorozathoz. Széleskörű, igényes szakmai és szabadidős programok várják az érdeklődőket 2016.04.15.-én 18:00-22:00-ig.

A Programok menüpont alatt érhetőek el a Centrum tagintézményeinek programjai.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!